Начало ПощаКарта на сайтаНОВИНИbTV отрази старта на проекта

29-09-2009


bTV, Ирина Гроздева, Петър Горялов, уъркшоп Айкидо и лидерство в бизнесаНационалната телевизия bTV отрази с репортаж старта на уникалния за България уъркшоп "Айкидо и лидерство в бизнеса: Как да постигаме резултати в турбулентна среда?".


Това е съвместен проект на първата коучинг компания у нас DreamersDo и единственият българин V дан айкидо сенсей Едуард Германов.

Той е за използване на принципите в айкидо и лидерство с цел взимане на решения и постигане на резултати по т.нар. трета алтернатива и с лекота в нарастваща динамика във външната среда.


Очаквайте следващата дата през 2010!
Още тук. 

Вижте:

Покана
Темите
Любопитно
За кого е?
За водещите
Регистрирайте се тук!


DreamersDo Академия по лидерство
С този първи от серия проекти с практическа насоченостDreamersDo своя Академия по лидерство - цялостна образователна програма на компанията, която цели популяризиране принципите на личното и организационното лидерство, както и на коучинга и менторството сред максимално широк кръг от хора от бизнеса, държавната администрация и образованието.

Академията по лидерство на DreamersDo e цялостна образователна програма на компанията, която цели популяризиране принципите на личното и организационното лидерство, както и на коучинга и менторството сред максимално широк кръг от хора от бизнеса, държавната администрация и образованието.

Личното лидерство дава прости принципи за цялостност на човека и личностен успех в динамиката на информационния век.
Организационното лидерство е другото име на модерното бизнес управление в 21-ви век. То дава пътните знаци към постигане на устойчив ръст на организацията.

Материалът за програмата е изцяло практически и извира от живата бизнес практика. Той стъпва на международни експерти в областта на лидерството, но е почерпен и пречупен през практиката в България на DreamersDo с изпълнителни директори и техните екипи, които са преминали както през предизвикателни организационни процеси и промяна, така и са постигнали значими резултати.
 
 

За DreamersDo
DreamersDo e първата коучинг компания в България, създадена през октомври 2006 г. Нейният фокус е върху лидерството чрез индивидуален коучинг по лидерство с изпълнителни директори и групова работа с техните екипи.
Курсовете, уъркшопите и другите занимания, които са част от DreamersDo Академията, ще включват използване на коучинг подход, НЛП трето поколение и принципите на лидерството. 

Курсовете в DreamersDo Академията по лидерство са отделни и различни от коучинг услугите по лидерство на DreamersDo - индивидуалния коучинг по лидерство за изпълнителни директори и екипния коучинг с техните екипи.

Още новини за DreamersDo


назад
ВСИЧКИ НОВИНИ |  ЗА НАС |  НАШИТЕ УСЛУГИ |  РЕСУРСИ |  ВЪПРОСИ |  КОНТАКТИ |  Видео |