Начало ПощаКарта на сайтаНОВИНИВижте отговорите

12-10-2009


Вашите въпроси и отговорите на Ирина Гроздева по теми в областта на комуникацията на изпълнителния директор, лидерството, НЛП и коучинга четете в рубриката HR of the Week на IT кариерен портала www.jobs.idg.bg - интернет продукт на ICT Media, водещият издател в сферата на IT сектора у нас. Ирина Гроздевa e коуч по автентична лидерска комуникация за изпълнителни директори в DreamersDo.

Порталът  е част от мащабен проект на ICT Media - водещият издател в областта на информационните технологии у нас.

Дотогава Ирина ще е гост на рубриката HR of the Week на изданието.

Създадена като рубрика за специалисти по човешки ресурси, постепенно тя разширява профила на гостите си и днес в нея участват както мениджъри по човешки ресурси предимно от ИТ сектора, така и изпълнителни директори на компании в областта на човешките ресурси).

Рубриката HR of the Week се издава със съдействието на Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси (БАУРЧР).

Според правилата на на изданието имената на потребителите, които задават въпроси, се публикуват в рубриката. Само те ще имат възможност да получат отговори на своите въпроси. Повече за регламента.

Можете да видите кои са били експертите от предходните седмици и да прочетете отговорите им, както и да разберете кой ще е следващият гост.


Защо коуч в тази рубрика?
Коучингът
сам по себе си е за резултати и катализира постигането им в бизнес организацията като се използва максималния потенциал на хората - били те изпълнителни директори, мениджъри по човешки ресурси или други мениджъри и служители.
Коучингът по лидерство гарантира, че тези резултати са в правилната посока и са устойчиви в дългосрочен план.
Коучингът по лидерство за изпълнителни директори подкрепя изпълнителния директор в работния процес да създаде ясен фокус, да задвижи цялата организация към устойчиво растящи резултати на качествено ново ниво спрямо досегашните. Този тип коучинг позволява коучовете на DreamersDo да работят заедно с изпълнителния директор както с цялата организация, така и в детайл.
Коучингът по автентична лидерска комуникация за изпълнителни директори подкрепя изпълнителния директор да постига краткосрочни, но и дългосрочни трайни резултати на качествено ново ниво чрез хора и то с лекота. Повече


DreamersDo HR Leadership Lab
Следващият уъркшоп на DreamersDo Академията по лидерство е специално за HR мениджъри. Той стъпва върху собствени разработки на компания, направени съвместно с български и чуждестранни HR мениджъри в DreamersDo HR Leadership Lab.


За ICT Media
ICT Media, правоприемник на IDG България, е водещият издател в областта на информационните и комуникационни технологии в България, утвърдил се на пазара от 1990 г. насам.
С jobs.idg.bg очакваме въпросите Ви!


Още новини за DreamersDo
 


назад
ВСИЧКИ НОВИНИ |  ЗА НАС |  НАШИТЕ УСЛУГИ |  РЕСУРСИ |  ВЪПРОСИ |  КОНТАКТИ |  Видео |