Начало ПощаКарта на сайтаНОВИНИГермано-българската камара организира DreamersDo Executive Circles на 20 април

07-04-2012

 

 Германо-българска индустриално-търговска камара_DreamersDo Executive Circles_Ирина Горялова, Петър ГоряловНа 20 април 2012 г. по покана на Германо-българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) коучовете на DreamersDo - Ирина Горялова и Петър Горялов, ще проведат Executive Circles за управители и собственици на тема "Как бизнесът Ви да бъде двигател в новата пазарна реалност?" 


Този иновативен за България бизнес формат дава възможност заедно с ваши колеги - изпълнителни директори от други браншове, да работите в неформална обстановка, за да предусетите новите пазарни тенденции. Индивидуалната работа позволява самостоятелно да генерирате нови и практически идеи за Вашия бизнес.

Петър Горялов и Ирина Горялова - коучове по лидерство за изпълнителни директори от DreamersDo, която е водещият доставчик на коучинг услуги за изпълнителни директори в България, са създатели на DreamersDo Executive Circles формата. Двамата са пионери в областта на коучинга у нас и са носители на Наградата на Президента на Международната коуч федерация за 2011 г. за тяхното лидерство и принос към развитието на коучинга в България.

Събитието е организирано от Германо-българската камара и отворено както за нейни членове - представители на германския бизнес у нас, и за управители на компании, които не са членове. Executive Circles на 20 април е специално създаден за партньорството между ГБИТК и DreamersDo.

 

За ползите от DreamersDo Executive Circles
DreamersDo Executive Circles_Германо-българска индустриално-търговска камара_AHK

  

Регистрирайте се на сайта на Германо-българската камара като щракнете тук:

DreamersDo Executive Circles German-Bulgarian Industrial Trade Chamber

 
  Ако искате да стъпите извън ежедневието в компанията и да смените ъгъла, от който разсъждавате и действате в новата пазарна реалност, заповядайте!

 
 

Executive Circles са част от

DreamersDo Executive Leadership Platform_DreamersDo Платформа по лидерство за СЕО / управители / изпълнителни директори и собственици

 

 

Какво казват участниците в предишни DreamersDo Executive Circles?

 

"Първо и най-важно без колебания мога да заявя, че имаше градивен и положителен ефект за мен като управител и за  организацията, която ръководя. Най-неочаквано за мен форматът ми помогна да се фокусирам и да видя бъдещия път на организацията и да потвърдя за себе се, че избраните действия в преструктуриране и иновация са правилните. Executive Circles дава изключително полезни практически умения, които позволяват да се създаде, преразгледа или провери стратегията, целите и резултатите на една организация.
Обикновено управителите, чрез различни подходи си сверяват часовника за пазара и разбирането за бизнеса и доколко това е било успешно се разбира от резултатите на организацията. Новото, което този формат ми даде с един замах е среща с управители от много различни индустрии и ми предостави информация за пазара и бизнеса на организации от индустрии, които за моята организация са клиенти, доставчици, партньори. Изключително лесен подход, за да сглобиш цялата картина и да видиш как твоите  клиенти, доставчици и партньори работят в момента, как се преструктурират, в какво инвестират и как се развиват. Не на последно място ще спомена, че той дава възможност както за  бизнес контакти, така и за развитие на лидерските компетенции и личностно израстване на управителя
Истински различното в Executive Circle формата за мен бе, че работих в група, а всъщност работех за себе си. Така организиран, той ми даде възможност да видя различни гледни точки, да видя различни решения и начини за справяне със съществуващата нова икономическа реалност и в същото време да се фокусираме върху нуждите проблемите на моята организация. Изключително много ми допадна, че не получих готови рецепти за справяне с кризата и популярните решения, които да ми се презентират сухо, а ми дадоха възможност с малко помощ да достигна до решения приложими и специфични за моята организация."

Десислава Илиева, управляващ директор, Unimasters Logistics

"Този формат дава възможност да мислиш концентрирано и да се раздвижиш - да разгледаш кои са основните проблеми и техните решения, да отличиш важното от неважното и да извлечеш от себе си идеи, които иначе са в теб, но в ежедневието може и да не забележиш. Излязох със съвсем конкретни стъпчици и идеи, които изясних и структурирах за себе си по прост, но много ефективен начин. Ефектът от участието ми е, че съм по-добре разбран от другите колеги в компанията и че сега се фокусирам повече върху хората в екипа, а не толкова в изпълнението на оперативната дейност, и вече работим в тази посока. Бях изненадан от резултата от работата ми по време на формата.
Истинско различното на Executive Circles е подходът - никой не те учи, никой не ти казва, а успяваш сам да извлечеш идеите си и да ги реализираш след това в компанията си. Освен това виждаш около себe си и други колеги управители, които са увлечени, които са дошли със своите проблеми и неволи, с които всеки от нас се бори всеки ден, но всеки успя да излезе от ежедневието си и да роди силно работещи идеи и да си свърши работа за компанията. Ефективността на инвестираното време и усилия за мен са на 80%, останалите 20% са неща, които зависят от мен самия. Препоръчвам Executive Circles на всеки управител, защото мисленето му няма да остане същото като това отпреди този формат."

Красимир Стоянов, управител, HTI Bulgaria

"Този формат дава възможност на всеки управител да избяга от ежедневието и да си освободи ресурс да погледне навътре към себе си и да размисли на спокойствие върху компанията, да си дефинира и конкретизира топ приоритетите и да си избистри много точно предизвикателствата в новата пазарна среда.
Този формат не е някаква заучена стандартна лекция, презентация или обучение, която някой застава и възпроизвежда. Различното е, че форматът е стегнат, има равнопоставеност със сходни и еднаквомислещи хора, много голям диалог и себеучастие и водещите ни предизвикаха и предразположиха съвместно да решаваме предизвикателствата. Освен това имаш щастието едновременно да бъдеш и да имаш страничен наблюдател – колеги управители и собственици от други браншове, които са готови да казват и споделят нещата открито и безпристрастно. Въпреки че в нашия бизнес поддържаме тясна връзка с клиента, този формат дава възможност човек да си свери часовника.  В резултат от този формат си отговорих на въпроса за стратегическо решение за компанията, което трябваше да взема, и си потвърдих, че като компания се движим в правилната посока. Също така направих по-трезва преоценка на партньорите, които досега сме поддържали. Най-голямата печалба е спечеленото време – в по-интензивен формат успяваш да се концентрираш и да работиш смислено и да разрешиш нещо, което с месеци си се чудил и не си стигнал до него. Форматът и атмосферата, която се създават, явно имат значение."

Дорина Добрева, управител, Assist

 

Повече за предишни Executive Circles, които DreamersDo започна да провежда през 2011 г.


назад
ВСИЧКИ НОВИНИ |  ЗА НАС |  НАШИТЕ УСЛУГИ |  РЕСУРСИ |  ВЪПРОСИ |  КОНТАКТИ |  Видео |