Начало ПощаКарта на сайта


Денталната практика като устойчив печеливш бизнес в името на пациента
Индивидуален коучинг по лидерство - за изпълнителни директори
Екипен коучинг по лидерство - за корпоративни екипи
Цялостни проекти


Вграждане на коучинг системиDreamersDo понастоящем работи и разполага с експертиза за въвеждане на коучинг като лидерски стил и изграждане на цялостни коучинг системи в организацията. За целта работим с едни от най-големите експерти в областта - наши партньори от Германия и Великобритания.

 

Въвеждането на коучинг системи не е въпрос на едно обучение на служителите.

 

Тези проекти са отговорни и комплексни и изискват специален дизайн и внимателно планиране и реализация от специалисти с експертиза в тази област, които разбират фината организационна динамика и могат да я владеят. 
 

Също така те трябва да бъдат синхронизирани със стратегическата посока и цели на организацията, с нейната специфика и култура и да се идентифицира подходящият начин, място и момент да започне въвеждането.  


Затова тези проекти изискват многостранна експертиза - на практикуващи коучове, обучители по коучинг умения и консултанти по дизайн на коучинг системи. Тъй като експертиза за последните две липсва в България на качествено ниво, ние партнираме с организации във Великобритания и Германия, за да предоставим услуга на световно ниво на нашите клиенти.


Тези проекти подкрепят сърцевината на организацията и затова е нужно те да се случват с активното участие на изпълнителния директор и в синхрон с неговите цели и визия за развитие на организацията.


За запитвания за подобни проекти, свържете се с Петър Горялов на мобилен 0885 552730 или на peterg@dreamersdo.net.

 

ВСИЧКИ НОВИНИ |  ЗА НАС |  НАШИТЕ УСЛУГИ |  РЕСУРСИ |  ВЪПРОСИ |  КОНТАКТИ |  Видео |