Начало ПощаКарта на сайта


Защо DreamersDo?
За DreamersDo
Кой е Петър Горялов?
Коя е Ирина Горялова?
Медиите за нас
"Реализацията (execution) е най-големият неразрешен проблем в света на бизнеса днес. Отсъствието ѝ е единствената най-голяма пречка пред успеха и причината за повечето от разочарованията, които погрешка се приписват на други причини." Лари Босиди, изпълнителен директор на Honeywell и световноизвестният консултант Рам Чаран.


Коя е пропастта в реализацията в бизнес организациите?


Забележете статистиката за организациите в САЩ*:

  • Само 1/3 от запитаните имат ясно разбиране за това какво техните компании се опитват да постигнат;

  • Само 1 от всеки 6 души е фокусиран върху реализация на най-важните цели;
  • Само 1 на всеки 10 служителя мисли, че вижда ясно връзката между своите задачи и целта на компанията;
  • Само 1 на всеки 10 казва, че се чувства пълен с енергия и ангажиран към най-важната цел на компанията;
  • Само половината от служителите усещат, че тяхната работа им позволява да приложат, всичко, което могат да дадат от себе си;
  • Трите най-големи пречки пред реализацията на целите в компанията са: претрупване със задачи, липса на ресурси и неясни приоритети в работата.

Ако си представите компанията като футболен отбор, тези данни означават, че само четирима от 11 играча ще знаят кой гол е техният. Само на двама ще им пука. Едва двама изобщо ще знаят на коя позиция играят и точно какво трябва да правят. Цели деветима ще играят срещу съотборниците си, вместо срещу противника.
 

Как ли е в България?

Проучвания за реализацията в организациите у нас няма.

Със спешността и несигурността в пъти расте и напрежението в организацията, и предизвикателството пред изпълнителния директор да я управлява.

Всеки изпълнителен директор дълбоко в себе си добре знае, че, за да посрещне това предизвикателство, е нужно да води екипа и управлява компанията с качествено ново ниво на фокус и реализация.


Какво правим ние?

Ние, в DreamersDo, вярваме, че ключът за това е в изпълнителния директор и че той/тя има целия необходим потенциал, за да го постигне, ако желае.
Затова партнираме с изпълнителните директори, които са осъзнали тази нужда и искат да трансформират своите организации към качествено ново ниво на реализация с личния си пример.

Заедно с тях влизаме директно в работните им предизвикателства, за да постигат не само краткосрочни резултати, но и да подготвят дългосрочния просперитет и устойчив ръст на своите организации. Правим това чрез организационен коучинг по лидерство - индивидуален с изпълнителния директор и екипен коучинг - с мениджмънт борда и с разширени екипи.

Според нашите клиенти възвращаемостта на инвестицията от услугите ни по цялостни проекти е над 200%. Това обаче става само с пълен ангажимент на изпълнителния директор към собствените цели, защото той/тя заедно с екипа ги реализира.

Коучовете на DreamersDo са Вашите партньори да създадете условия за устойчив ръст на вашата организация чрез лидерство, което носи резултати и вдъхновява.

*Изследване сред 2,5 милиона служители в САЩ, проведено от най-голямата компания по лидерство в света FranklinCovey и публикувано в книгата The 8th Habit през 2004.

ВСИЧКИ НОВИНИ |  ЗА НАС |  НАШИТЕ УСЛУГИ |  РЕСУРСИ |  ВЪПРОСИ |  КОНТАКТИ |  Видео |